Autor: Informer.rs

27.12.2023.

19:04

Foto: Starsportphoto

Sport

To je to! Miljenik navijača odlazi sa "Marakane"!

Pre godinu dana Aleks Vigo stigao je na "Marakanu" kao dugo čekano pojačanje na poziciji desnog beka. Malo vremena bilo je potrebno Argentincu da pokupi simpatije navijača, a srca svih "delija" osvojio je golom u večitom derbiju. 

Prethodnu sezonu izgurao je do kraja i na mahove je delovalo kako će Zvezda ispuniti iskoristiti mogućnost te otkupiti njegov ugovor od Rivera. Ipak, sve je promenio dolazak Baraka Bahara koji je brzonogog beka precrtao vrlo brzo. 

Tokom jeseni Aleks Vigo nije odigrao ni minuta, a većinu utakmica nije gledao čak ni sa klupe. Jasno je - odlazak sa "Marakane" je neminovan posebno zbog činjenice da su u Riveru bili spremni da mu pruže šansu. 

Informer

 

Da li će do toga doći - teško! Naime, za usluge Aleksa Viga zainteresovan je vicešampion Argentine Taljares. Crveno-beli su imali mogućnost otkupa u visini od 2.500.000 evra, ali male su šanse da River izvuče punu svotu od Taljaresa. 

Aleks Vigo prvog dana 2024. godine ulazi u poslednju godinu ugovora i januar je poslednji rok da River zaradi makar nešto na, sada već iskusnom, desnom beku.