Autor: Informer.rs

28.12.2023.

12:41

Foto: EPA Images

Sport

Španci tvrde! Ronaldo hoće Srbina u svom klubu!

Španski mediji pišu da je popularni Zuba oduševljen štoperom Alavesa, pa je Nikola Maraš u najužem izboru igrača koje bi voleo da vidi u svom timu.

Glavni konkurent nekadašnjem napadaču Rada je Belgijanac Sibi van der Hejden iz Majorke, a u narednim danima biće poznat epilog. 

Podsetimo, Maraša je letos od Almerije otkupio Alaves za 1.500.000 evra, ali nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje nije odigrao niti minut ove sezone u La ligi.

Informer

Sa druge strane, Valjadolid bi želeo da iskoristi situaciju Maraša u Alavesu i da ga pozajmi do kraja sezone. Četvrti je Ronaldov klub u Segundi sa četiri boda manje od prvoplasiranog Leganesa, a Maraševo iskustvo u tom rangu takmičenja bilo bi dragoceno. 

Sreća je okrenula leđa srpskom fudbaleru koji je u prvom delu proše sezone bio standardan u poslednjoj liniji tadašnjeg drugoligaša Alavesa, ali se na proleće teško povredio. Nije igrao do kraja sezone u kojoj je njegov klub izborio povratak u elitni rang španskog fudbala, a kada se oporavio nije ga više stručni štab imao u planovima.

Ove sezone je većinu utakmica odgledao sa klupe, pa bi za njega verovatno i najbolje bilo da promeni sredinu.