Autor: Informer.rs

29.12.2023.

08:35

Foto: printscreen

Sport

Brutalna plavuša zamešala zadnjicom, Nejmar nije znao gde pre da gleda! (VIDEO)

Brazilski superstar koji će do sredine naredne godine biti van terena, ne može bez dobrog provoda i žena, a uz to je i plaćen da se zabavlja.

Provodi se Nejmar kao nikada u životu, a snimak kako atraktivna plavuša igra tik ispred njega, postao je viralan, pa ne čudi što mu pripadnici jačeg pola širom sveta zavide.

Naime, hiljade putnika kupilo je skupe karte za odmor na brodu na kojem se nalazi stalni di - džej, kazino, vodeni park, a na moru se održavaju i muzički koncerti.

Oni koji su bili u mogućnosti da se nađu na velelepnoj plovilici uživaju u omiljenim aktivnostima nekadašnjeg fudbalera Barselone i PSŽ -a, a imaju priliku i da se druže sa njim.

Nejmar koji sada ima ugovor sa Al-Hilalom u Saudijskoj Arabiji,  ne zanemaruje način života po kojem je poznat.

Putnici su za ovu privilegiju morali da plate između 1.106 i 6.636 dolara, a prema informacijama iz Brazila igrač je zaradio blizu 20 miliona brazilskih rijala, što oko četiri miliona evra. 

Poznato je da se imidž slavnog Brazilca povezuje sa brčkanjem i leškarenju na najskupljim plažama, đuskanju na zabavama, a sada je Nejmar našao način da spoji lepo i korisno. 

Njemu svakako ne nedostaje novca, pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa timom iz Saudijske Arabije Saudijske vredan 300 miliona evra, koji bi mogao da poraste na 400 miliona u zavisnosti od komercijalnih sporazuma.

Pored ovoga, igrač je potpisao i sporazum sa Al-Hilalom koji predviđa da će mu platiti pola miliona evra za svaku objavu koju objavi na društvenim mrežama koja promoviše turizam Saudijske Arabije.