Autor: Informer.rs

29.12.2023.

11:22

Foto: Starsportphoto

Sport

Topić odlepio zbog Ljajića! Legendarni atletičar prozvao Novi Pazar!

Šokiran je Topić izborom za koji smatra da nije pravedan. Iako je istina da je dolazak nekadašnjeg reprezentativca Srbije Adema Ljajića u Novi Pazar bio sjajan potez za istoimeni klub, bivši atletičar je argumentovao zašto laskava titula ne bi trebalo da pipadne iskusnom fudbaleru.

Fenomenalne partije je pružao igrač koji se posle 18 godina vratio u rodni grad, ali neki smatraju da to nije dovoljno da bi on bio nagrađen.

Informer

Naime, Topić smatra da je to nepravda prema atletičaru Elzanu Bibiću, koji je ove godine osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

"Nekako sa setom moram da napišem sledeće: ovaj momak je najbolji atletičar Srbije, osvojio je medalju na prvenstvu Evrope za našu Srbiju, ali to mu nije dovoljno da bude najbolji sportista svog grada. Ima boljih, valjda... Ako je tako, svaka čast laureatima, Za mene si najbolji, no ja sam subjektivan, i slabo poznajem sport", napisao je Topić.

Informer

Elzan Bibić je reagovao na ovu objavu i zahvalio se Topiću na podršci:

"Veliko hvala na lepim rečima veliki Tope".

Takođe, Dragutinovu objavu na instagramu prokomentarisao je atletičar Strahinja Jovančević.

"Bibić je predstavljao 2023. godine svoju zemlju i svoj grad u celom svetu na najbolji mogući način, a dotični fudbaler samo klupske boje na lokalnom nivou. Ne mogu ni da se porede", napisao je Jovančević.