Autor: Informer.rs

31.12.2023.

12:27

Foto: EPA

Sport

Mesijevom komšiji cena kuće porasla za 25 miliona dolara (FOTO)

Takva je situacija u poslednje vreme u Majamiju otkako se tamo preselio jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Lionel Mesi. Njegov prvi komšija, čuveni američki biznismen Patrik Bet Dejvid otkrio je da mu je dolaskom argentinskog fudbalera s druge strane tarabe vrednost kuće na tržištu porasla za neverovatnih 25 miliona dolara!


Dejvid, međutim, ne razmišlja o tome da proda nekretninu, već se samo nada da interesovanje medija i fanova za Mesija neće narušiti mir i harmoniju čitavog naselja.

Informer

- Mesi se doselio tik do moje kuće. Sada svi žele da kupe kuću u ovom delu Majamija. Mi smo, inače, zatvorena zajednica na ostrvu i ovde postoji samo jedan ulaz. Vrlo smo sigurna zajednica, nadam se da će tako i ostati. Otkad je Mesi ovde, stalno dolaze brodovi sa strancima koji dolaze da gledaju kuće. Do sada je, prema današnjim cenama, mojoj kuci cena porasla za oko 25 miliona dolara. Sad svi žele da žive ovde - rekao je Dejvid.


Mesi je po odlasku sa porodicom u Majami u početku živeo u stanu vrednom devet miliona dolara. Nekoliko meseci su Leo i njegova atraktivna supruga Antonela Rokuzo tražili stalno mesto za stanovanje i onda su pronašli kuću koju su platili 11 miliona dolara. Reč je o vili na samoj obali mora u Ford Loderdejlu. Reč je o imanju koje se prostire na 3.200 kvadratnih kilometara, a vila ima deset spavaćih soba i devet kupatila, dva pristaništa za čamce, bazen...

Samo izlaz na vodu dugačak je oko šezdeset metara, a na sve to kuća je udaljena 15 minuta vožnje od stadiona Inter Majamija.