Autor: Informer.rs

02.01.2024.

11:34

Foto: EPA

Sport

Preterao u slavlju, pa izgubio burmu! I onda je nastala panika (VIDEO)

Menadžer Liverpula bio je veoma srećan zbog pobede "crvenih" nad Njukaslom (4:2) u derbi meču 20. kola Premijer lige, ali je onda preterao u slavlju i na nekoliko trenutaka izgubio burmu! Nemac je aplaudirao publici u znak zahvalnosti zbog podrške igračima Liverpula, a onda je u trenu nestao osmeh sa njegovog lica, savio se do zemlje i počeo nešto da traži po terenu.


Komentator Skaj sporta je shvatio odmah šta se dešava i prokomentarisao je: "Njegova supruga neće biti nimalo srećna". 


Budući da u prvi mah nije uspeo da pronađe venčani prsten, Klop je zamolio člana obezbeđenja da mu pomogne. I uspeo je na kraju, ali uz pomoć televizijskog kamermana, pa se široko osmehnuo i pred objektivom kamere koja ga je konstantno pratila poljubio prsten. Verovatno je i sam bio svestan da bi ga kući dolekala ljuta supruga, pa mu je laknulo.


- Jednom sam ga izgubio i trebao mi je profesionalni ronilac jer sam ga izgubio u moru. S vremena na vreme to se dešava, kada izgubim jedan ili dva kilograma, pa mi i prsti budu tanji. Bio sam previše živahan i izgubio sam ga i doživeo sam ogroman šok. Snimatelj me je iznervirao nekoliko puta ove sezone, ali sad sam mu zahvalan - rekao je Klop posle utakmice.


Uostalom, pogledajte video kako je sve to izgledalo.