Autor: Informer.rs

09.01.2024.

11:19

Foto: profimedia

Sport

Šokantno priznanje legendarnog Anrija! Otkako sam se rodio, bio sam depresivan!

Otkrio je ljubimac navijača Arsenala i reprezentacije Francuske da je njegovo stanje izbilo na površinu tokom pandemije koronavirusa kada je radio u Kanadi.

- Svima sam lagao veoma dugo, jer društvo nije bilo spremno da čuje šta sam imao da kažem - rekao je proslavljeni as za jedan engleski podkast.

Informer

Anri je rekao da ga je ta neprijatnost pratila tokom svih godina karijere, a da toga nije bio svestan.

- Otkako sam se rodio, bio sam depresivan. Da li sam znao? Ne. Da li sam nešto uradio da to popravim? Ne. Ali prilagodio sam se određenom načinu života. U životu morate nogu pred nogu i da hodate. To su mi govorili odmalena. Ja nikada nisam prestao da hodam, osim tokom kovida, kada više nisam mogao da izdržim. I tada počinjete da shvatate - poručio je selektor mlade fudbalske reprezentacije Francuske.

Informer

Rekao je Tijeri da je za vreme pandemije koronavirusa godinu dana bio odvojen od svoje dece koja su ostala u Evropi. Radio je u Kanadi i kaže da mu se dešavalo da gotovo svaki dan plače bez razloga.

- Suze su same tekle. Zašto? Ne znam, ali možda su tu bile jako dugo. Tehnički to nisam bio ja, to sam bio mlađi ja. Plakao sam za sve što nisam dobio, odobravanje. Kada sam bio mali, ljudi su mi uvek govorili: 'To nisi dobro uradio'. Očigledno kada to slušate češće od bilo čega drugog, to ostaje", dodao je Anri.

Kada je bio mali psotigao je svih šest golova u pobedi njegove ekipe 6:0 i seća se da mu je otac pričao da ne bude zadovoljan time rekavši mu: "Promašio su tu šansu, propustio si to dodavanje".

Informer

- Očinsko prisustvo i saveti donekle su mi pomogli kao sportisti, ali nisu kao ljudskom biću  -rekao je Anri.

Osvojio je nekadašnji as titulu sa Monakom, dve Premijer lige sa Arsenalom, dva FA kupa i dva Komjuniti Šilda. Ubojiti golgeter sa Barselonom je osvojio dve titule u Primeri, Kup kralja, Ligu šampiona, Superkup Španije, Superkup Evrope i svetsko klupsko prvenstvo.

Informer

Odigrao je vihorni centarfor za reprezentaciju Francuske 123 utakmice i postigao 51 gol, a sa "trikolorima" je osvojio Mundijal.