Autor: Informer.rs

09.01.2024.

22:07

Foto: EPAIMAGES

Sport

Mbape prevazišao i najbolje sapunice... Ništa od odlaska u Real!

Kada god bi prelazni rok počeo - fudbalska sapunica oko Kilijana Mbapea dobija novu sezonu. Tako je i ove zime budući da razne informacije kruže o budućnosti napadača Pariz Sen Žermena. 

Pre nekoliko dana su Španci brujali o tome da je njegov transfer u Real Madrid narednog leta gotova stvar. Ipak, demanti cele priče stiže nam baš iz Pariza. Prvi čovek "svetaca" Naser Al Kalifi uverava javnost da će Kilijan Mbape ostati veran Pariz Sen Žermenu. 

- Želim da Mbape ostane u Parizu. Za mene - Kilijan je najbolji fudbaler na svetu, a Pariz Sen Žermen najbolji klub za njega. On je ključ našeg projekta i centralni igrač kluba - poručio je Al Kalifi u razgovoru za "RMC Sport". 

Informer

 

Utisak je da prvi čovek Pariz Sen Žermena pokušava da "ugasi požar" na "Parku prinčeva" budući da je sve izvesnije da će Kilijan Mbape po isteku ugovora kao slobodan igrač napustiti klub. 

Francuz je bio rešen da iz Pariza ode prošlog leta, ali u klubu nisu bili spremni da ga puste. Zbog toga je Mbape propustio kompletne pripreme, a postojala je opcija da čitavu sezonu presedi na tribinama. Ipak, na insistiranje trenera Luisa Enrikea Kilijan je vraćen u sastav.