Autor: Informer.rs

11.01.2024.

12:20

Foto: Twitter/Ojora Babatunde

Sport

Užas u Africi! Igrači se onesvestili u avionu, napadač Čukaričkog bio na letu! (FOTO)

Uznemirujuća priča stiže iz Afrike! Pojedini fudbaleri reprezentacije Gambije onesvestili su se u avionu tokom leta za Obalu Slonovače, gde su se zaputili kako bi učestvovali na ovogodišnjem Kupu afričkih nacija!

Kako prenose tamošnji mediji, avion je iz Gambije poleteo ka zapadu Afrike, a nakon što je dostigao određenu visinu, igrači i članovi ekspedicije počeli su da gube svest. Kao jedan od mogućih uzroka spominje se taj što je u kokpitu bilo ljudi preko dozvoljenog, pa je nestalo kiseonika, ali tek će istraga utvrditi o čemu je tačno reč.

Tragedija je sprečena jer je pilot okrenuo avion i vratio ga u na početnu tačku, odnosno na pistu odakle je poleteo.

"Nekoliko fudbalera i članova osoblja reprezentacije Gambije onesvestilo se tokom leta za Obalu Slonovače na Kup afričkih nacija. Razlog je nedostatak kiseonika, povezan sa tim što je avion bio premali za toliki broj ljudi. Dva igrača Gambije i dalje su u šoku i to nakon što je avion sleteo u početnu tačku", navodi na društvenoj mreži "X" Ođora Babatunde, poznati novinar iz Nigerije.

Među fubalerima koji su bili na ovom avionskom letu je i napadač Čukaričkog Muhamed Badamosi, koji trenutno igra na pozajmici u saudijskom klubu Al Hazem. Nema informacija da li je i njemu pozlilo i kako se trenutno oseća i on i njegovi saigrači.