Autor: Informer.rs

15.01.2024.

17:23

Foto: fss

Sport

Srpski biser sada na meti Napolija, Bajerna i Porta!

Poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio tvrdi da biser Partizanove škole ima realne šanse da karijeru ipak nastavi na Apeninima, bez obzira što su "roso-neri" odustali od njegovog angažovanja.

Navodno sada se Napoli okrenuo ka Popoviću, koji i dalje sa svojim zastupnicima i dalje boravi u Milanu. On je slobodan igrač od 1. januara, pošto mu je istekao ugovor sa crno-belima, a nije došlo do dogovora o produžetku saradnje.

Mladi ofanzivni vezista može da bira novu sredinu, a aktuelni šampion Serije A nije jedini kandidat.

"Napoli prati situaciju oko Popovića, koji mu je izuzetno interesantan. Međutim, tu su još i minhenski Bajern i Porto, oni su takođe bacili oko na supertalentovanog igrača, dok su njegovi menadžeri uspostavili kontakt i sa Interom. Ono što je plan Napolitanaca jeste da probaju da dovedu Srbina, a potom ga proslede na pozajmicu u Frozinone, gde bi odmah dobio minutažu i imao priliku da se kali i dodatno razvija", saznaje Di Marcio.

Podsetimo, iako se mesecima pisalo da će Popović preći u Milan čim postane punoletan, na kraju je sve to propalo. Čelnici "roso-nera" povukli su se iz pregovora, a kao glavni razlog navodi se neprovesionalno ponašanje agenata, koji su tražili ogromnu proviziju.

Letos je iz istog razloga došlo do razmimoilaženja sa Partizanom, a tada je generalni direktor, Miloš Vazura, rekao da klub iz Humske neće pristati na ucene oca i menadžera.