Autor: Informer.rs

16.01.2024.

13:11

Foto: profimedia

Sport

Srbin progovorio o problemima dok čeka debi za Mančester siti! Teško je...

Dodeljen mu je epitet jednog od najvećih talenata koje ima Srbija, kao tinejdžer je "naterao" engleskog giganta Mančester siti da ga kupi, a od tada se već okušao u Holandiji i Portugalu.

Filip Stevanović, fudbaler RKC Valvajka, postigao je dva gola na 13 mečeva u ovom klubu i strpljivo čeka da zaigra u dresu velikana iz Engleske. Ipak, poručuje da nije zadovoljan učinkom u Erediviziji. 

"Iskreno nisam baš zadovoljan. Imao sam šansi da postignem još par golova, ali se nadam da ću u drugoj polusezoni popraviti učinak i vratiti se na pravi put. Što se tiče kluba, mislim da možemo da završimo između 8. i 10. mesta. Vratio sam se u Holandiju isključivo zbog lige, koja odgovara mom stilu igre, ali nakon nešto više od jedne sezone neigranja treba vremena da se sve vrati na svoje" -  rekao je Stevanović u razgovoru za Nogomania.rs.

Informer

Ne krije da mu je teško što se non-stop seljaka i što je posle Herenvena i Santa Klare u trećem klubu od 2021. godine.

"Teško je kad menjate klub svakih godinu dana. Ne tražim izgovore, ali dosta toga nije planirano što se dogodilo, ali sada se osećam spremnijim nego ikad. Pokušaću da izvučem maksimum iz svake pozajmice, pa ćemo na leto videti šta je najbolje za mene. Nisam još uvek imao prilike da sarađujem sa nekim iz Sitija, ali bio sam više puta u Mančesteru na oporavku od povreda. Imao sam pripreme sa pozajmljenim igračima i nadam se da će se u bliskoj budućnosti ispuniti jedan od snova".


 Izdanak Partizanove škole i dalje gleda utakmice voljenog kluba i srećan je zbog trenutne situacije. 
 
"Pratim ih kad god mogu, zbog svojih obaveza i utakmica. Drago mi je što su konačno na poziciji na kojoj zaslužuju da budu. Takođe zbog navijača, kao i šefa Duljaja, koji mi je dosta pomogao dok sam igrao u Partizanu" - poručio je Filip Stevanović.