Autor: Informer.rs

17.01.2024.

10:01

Foto: profimedia

Sport

Oglasio se Dušan posle brutalne partije! Alegri zagrmeo: Vlahović je bio užasan jer je hteo sve da pregazi!

Pričao je iskusni stručnjak o Vlahovićevoj formi u poslednje vreme, kritikovao ga zbog nekih ranijih mečeva, ali i pohvalio za sjajno izdanje kojim je raspametio ljubitelje fudbala širom sveta.

- Dušan raste i sazreva. Protiv Frozinonea je imao užasnih pola sata jer je hteo sve da pregazi. Večeras je igrao lucidnije i mirnije. To je put koji mora da prati i imaće dovoljno vremena da bude još bolji - poručio je Masimilijano Alegri.

Udarna igla Juvea je dokazala da je savršen napadač, gol-mašina i blistao je nakon sjajne večeri.

- Pripremamo se za svaki meč kao da je poslednji, idemo korak po korak i trudimo se da uvek damo sve od sebe u svakoj utakmici. Srećni smo što smo pobedili, nadam se da ćemo nastaviti ovako, ali ono što je najvažnije je da ostsnemo fokusirani sve vreme- rekao je Dušan Vlahović posle meča sa Sasuolom.

Informer

Navijači su ovacijama pokazali šta misle o Srbinu kada je napuštao igru, ustupivši mesto Miliku.

- Njihova naklonost prema meni je divna, tako je od kada sam došao. Srećan sam što sam postigao golove. Ponekad mi nametnu pritisak, ali danas je sve išlo kako treba i nadam se da ću nastaviti da postižem pogotke! Da li možemo da prestignemo Inter? Idemo meč po meč, rekli smo na početku sezone da nam je cilj da završimo među prva četiri tima. Mirni smo, strpljivi smo i videćemo dokle ćemo na kraju stići - poručio je zadovoljno Vlahović.