Autor: Informer.rs

21.01.2024.

06:20

Foto: Reuters

Sport

Dokle više? Čelsi spremio novac za još tri skupocena pojačanja!

Od kako je Roman Abramovič nateran da napusti Čelsi, velikanu iz Londona nikako da svane. Nova uprava na čelu sa američkim milijarderom Todom Boulijem ne uspeva da napravi jasnu strategiju, klub je u pojačanja uložio više od 600.000.000 evra, ali rezultata nigde.

Još jedna razočaravajuća polusezona je iza "plavaca", a ni novi trener, četvrti od dolaska Toda Boulija - Maurisio Poketino, nije uspeo da donese boljitak. Ipak, u taboru Čelsija nemaju nameru da odustanu, naprotiv, plan je da tokom zimskog prelaznog roka igrački kadar bude dodatno ojačan, a pored napadača "plavci" uveliko tragaju i  za pojačanjem u poslednjoj liniji. 

Transfer guru Fabricio Romano prenosi da je Čelsi rešen da već u januaru dovede novog štopera, ali tačnih informacija o potencijalnom pojačanju nema. 

Informer

 

Ipak, Romano je došao do informacije da će pored štopera Čelsi već u januaru angažovati još jednog desnog beka. Ris Džejms ima mnogo problema sa povredama, ni sa Malo Gustom situacija nije ništa bolja zbog čega je na radaru "plavaca" - Kajl Voker-Piters iz Sautemtpona. 

"Sveci" za svog desnog beka traže oko 20.000.000 evra i Čelsi je spreman da bez pregovora isplati traženu svotu, ali tek nakon što bude angažovan još jedan štoper. 

Navodno, ukoliko dođe pojačanje za centralni deo odbrane sa "Stamford Bridža" će otići Trever Čaloba koji se već neko vreme nalazi na radaru Fulama.