Autor: Informer.rs

21.01.2024.

18:44

Foto: Starsportphoto©

Sport

Propao transfer u Ameriku - Srbin neće van Evrope!

Pre početka zimskog prelaznog roka bilo je jasno da je Nemanja Radonjić višak u Torinu. Nije srpski reprezentativac uspeo da iskoristi brojne šanse koje mu je pružio trener Ivan Jurić i sve će rezultirati rastankom, verovatno već u januaru. 

Interesovanje za brzonogog ofanzivca postoji, a kako prenose mediji u Italiji za Radonjićev potpis bori se i jedan klub iz MLS lige - San Hoze! Ipak, novinar Nikolo Skira javlja kako Radonjić nema nameru da se seli u Ameriku te da je nemoguće da karijeru nastavi u Kaliforniji. 

San Hoze je, kako piše torinski "Tutosport", na račun Torina dostavio ponudu tešku 3.500.000 evra. Bili su u taboru "bikova" zadovoljni dobijenim obeštećenjem i taman kada je klub trebao da otvori pregovore sa Radonjićem, srpski fudbaler stavio je tačku na priče o odlasku iz Evrope. 

Informer

 

Odbio je Nemanja Radonjić trogodišnji ugovor koji su mu ponudili čelnici San Hozea jer nema nameru da se preseli u Ameriku. 

Ipak, srpski fudbaler rešen je da u narednim danima pronađe novi klub kako bi tokom proleća imao zapaženu minutažu, a samim tim sačuvao šanse da se nađe u nacionalnom timu za predstojeće Evropsko prvenstvo. Interesovanje za Radonjića pokazali su Monca i Salernitana, jedna od opcija je i selidba u Španiju - u Majorku.