Autor: Informer.rs

21.01.2024.

22:20

Foto: EPAIMAGES

Sport

Grande Dušan! Vlahović rešeta i ne staje, nova dva gola srpskog napadača! (VIDEO)

Bio je Dušan Vlahović meta kritika nekoliko meseci, a onda se u njemu probudio dobro poznati srpski inat! Napadač Juventusa deluje preporođeno na startu 2024. godine, spreman da zapuši usta svim kritičarima, a svoj golgeterski niz nastavio je večeras na teškom gostovanju u Lečeu! Vodio  je Vlahović torinskog giganta do pobede od 3:0 (0:0), a pored njega u strelce se u finišu meča upisao i štoper Bremer. 

Da se nalazi u sjajnoj formi nagovestio je protiv Sasuola pre samo nekoliko dana budući da je sa dva gola kumovao pobedi "stare dame". Potvrda toga stigla je večeras pošto je Vlahović ponovo bio dvostruki strelac. 

Srpski napadač je u 59. minutu načeo mrežu Lečea nakon asistencije Andree Kambijasa. Bio je to još jedan spektakularan udarac Dušana Vlahovića budući da je iz voleja, o podlogu, uspeo da skine paučinu sa gola domaćih. 

Samo deset minuta kasnije Vlahović je još jednom matirao Falkonea, ovoga puta imao je daleko lakši zadatak budući da ga je "kao na tacni" poslužio Veston Mekeni, a srpskom napadaču ostalo je samo da postavi loptu i ugura je u mrežu Lečea. 

Sa nova dva pogotka Dušan Vlahović stigao je do 11. gola u Seriji A ove sezone i trenutno je drugi strelac italijanskog šampionata iza nezaustavljivog Lautara Martineza.