27.01.2024.

19:40

Foto: EPA

Sport

Ne može ni Vlahović sam: Juventus ispustio pobedu protiv Empolija

Jedini gol za "bjankonere" dao je Dušan Vlahović u 50. minutu. Ipak, to nije bilo dovoljno lideru prvenstva za pobedu, pošto je Empili uspeo da izjednači u 70. minutu pogotkom Tomasa Baldancija. Loše po domaćina je bilo to što je igrao bez jednog igrača od 18. minuta, kada je Arkadjuš Milik dobio direktan crveni karton. U pomenutom meču, Filip Kostić je na terenu proveo 78 minuta, ali nije uspeo da pomogne saigračima da dođu do trijumfa.

Informer

 

Svakako je utisak utakmice Vlahovićev pogodak. Otkad je u Juventusu, on nije pogodio ni na tri uzastopna meča u Seriji A, a ovaj put jeste na četiri. Uz to, na dve utakmice dao je po dva gola, pa je tako došao do ukupno šest pogodaka u četiri meča. U sličnoj formi bio je u najboljim danima u Fiorentini, što ga je i preporučilo Juventusu. Sada je miljenik navijača.

Za razliku od Vlahovića, Juventusu ne ide najbolje. I dalje je prvi, sa dva boda više od Intera, s tim da "neroazuri" imaju dve utakmice manje. Dakle, moraće ceo tim da isprati Srbinov ritam, ukoliko želi da se domogne titule.