Autor: Informer.rs

28.01.2024.

09:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Opaaa! Vlahoviću devojka ovako čestitala rođendan! Obožavateljke u šoku! (FOTO)

Jedini gol za "bjankonere" u sinoćnjem remiju protiv Empolija (1:1) postigao je Dušan Vlahović u 50. minutu, pa su nakon meča usledile čestitke na pogotku, a vrlo brzo su mnogi poželeli srpskom asu da čestitaju i rođendan.

Među hiljadama čestitki navijača i prijatelja na društvenim mrežama, našla se i jedna od najbitnijih za reprezentativca Srbije.

Naime, njegova prelepa izabranica Vanja Bogdanović objavila je fotografiju gde sočno ljubi jednog od najboljih igrača Serije A, a to je ujedno i prva slika ikada gde je popularni Duci tako prisan sa nekom devojkom.

Informer

On je to ripostovao na svom storiju na Instagramu i "zapalio" društvene mreže. Poznato je da devojke širom sveta lude za zgodnim Srbinom, jedan je od najpoželjnijih neženja među sporitstima i nema sumnje da lepoj Vanji i te kako zavide što ga je "upecala".

Dušan je upoznao atraktivnu brinetu dok još nije bio poznat i bogat. Roditelji su im kućni prijatelji, a pre pet godina su uplovili u vezu i brzo raskinuli. Ipak, obnovili su vezu i za Novu godinu se pojavila prva fotografija ovog para. 

Inače, Vanja nije neki fan društvenih mreža, što potvrđuje i podatak da ima nešto više od 200 najbližih pratilaca na Instagramu.

Popularni Duci u Juventusu tokom poslednje dve godine nije uspevao da pronađe prepoznatljiv golgeterski ritam sve do januara 2024. godine, a onda je eksplodirao. Napadač je u najboljoj formi u ovom momentu na svetu,  a mnogi nagađaju da i Vanja ima zasluge u tome, ali bilo kako bilo, samo neka tako nastavi!

Majstore, srećan rođendan!