Autor: Informer.rs

29.01.2024.

13:56

Foto: printscreen

Sport

Nejmar zaprepastio planetu! Čoveče, na šta ličiš? Ceo svet mu se smeje

Neko bi rekao da se malo opustio, ali je ipak pošteno preterao, više ne liči na fudbalera, s obzirom na to koliko se ugojio. 

Nejmar je van terena od oktobra, oporavlja se od operacije ligamenata kolena, a poslednjim fotografijama je šokirao navijače. Kao da je mesecima samo jeo i spavao. Ne sumnjamo da je preselo u ljudima iz Al Hilala kada su ga videli, s obzirom na to da ga "debalo" plaćaju. Njegov dvogodišnji ugovor vredan je 320  miliona evra. 

"Ovo je foto-montaža", "Odbijam da poverujem  da je ovo Nejmar", "Pojeo je celu svoju platu", "Posle karijere će verovatno biti poput Ronlada",  samo su neki od komentara. 

Neki misle da su ugao fotografisanja i odeća dali lažan utisak da se udebljao. Mada, jasno je i njima da samo pokušavaju da se uteše.

Informer

Nejmar je odigrao samo pet utakmica u tekućoj sezoni, na kojima je postigao gola uz tri asistencije. U Arabiji jedva čekau da se vrati, ali neće to biti tako skoro s obzirom na to u kakvom je stanju. Nejmarov povratak na teren planiran je za septembar ove godine.

Informer

Inače, klub naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u ponedeljak igra prijateljski meč sa američkim Interom iz Majamija (19h) za koji igraju Lionel Mesi i Luis Suares.