Autor: Informer.rs

31.01.2024.

20:09

Foto: profimedia

Sport

Ništa od spektakla Mesija i Ronalda! Portugalac se povredio pred "poslednji ples"!

Sa velikim nestrpljenjem navijači širom sveta čekali su novi okršaj Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Ipak, iz Saudijske Arabije stižu tužne vesti budući da dvojica najboljih u 21. veku ipak neće ponovo biti na terenu oči u oči. 

Al Nasr i Inter Majami trebali su da se sastanu u četvrtak, u prijateljskom meču na turniru u Saudijskoj Arabiji. Do utakmice će doći, ali akteri neće biti onakvi kakvima se javnost nadala. Naime, Kristijano Ronaldo doživeo je povredu na treningu i neće biti u sastavu za duel protiv kluba sa Floride. 

Mnogi su duel Intera i Al Nasra okarakterisali kao "poslednji ples" Mesija i Ronalda. Sve je ostao uskraćen za njihov novi duel, a pitanje je i da li će ga biti budući da su Argentinac i Portugalac već u poznim godinama. 

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo do sada su odigrali 36 utakmica, Argentinac je slavio na 13, a Portugalac na 11. Zanimljivo, Mesi je ostavio i daleko bolji utisak budući da je postigao 22 gola i upisao 11 asistencija. Sa druge strane, Ronaldo je bio strelac 21 put, ali ima svega jednu asistenciju.