Autor: Informer.rs

31.01.2024.

23:10

Foto: profimedia

Sport

Savo Milošević priprema Engleze za Srbiju! Komšije kao test za "orlove"

Biće to prvi duel dve selekcije, a ujedno i provera "gordog albiona" za okršaj sa Srbijom na završnoj smotri najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

Informer

 

Vest je na društvenim mrežama objavio predsednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković.

"Ovo će biti sjajna prilika za reprezentaciju da odmeri snage sa jednim od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva. Nadam se da će i "zmajevi" kroz baraž izboriti plasman na EURO, te da će i nama ova utakmica poslužiti kao svojevrsna priprema za smotru najboljih evropskih selekcija u Nemačkoj. Želeo bih da se zahvalim FS Engleske na postignutom dogovoru. Za nas je ovo velika čast i privilegija. Nadam se da će utakmica u kolevci fudbala biti ogroman motiv za naše igrače", saopštio je Zeljković.

Podsećamo, reprezentaciju BiH očekuje utakmica baraža protiv Ukrajine 21. marta na "Bilinom polju". Pobednik tog meča igraće za plasman na Evropsko prvenstvo sa boljim iz duela u kojem se sastaju Island i Izrael. 

Informer

 

Engleska je svrstana u grupu C zajedno sa selekcijama Srbije, Danske i Slovenije. Srbija i Engleska sastaće se u prvom kolu 16. juna u Gelzenkirhenu.