Autor: Informer.rs

01.02.2024.

07:14

Foto: Instagram

Sport

Seva guza Vande Nare! Argentinka i vrele polugole Brazilke "zapalile" mreže (FOTO)

Atraktivna Argentinka nije stidljiva, pa na njenom Instragramu sve "puca" od vrelih fotografija na kojima su u prvom planu njene bujne grudi i guza.

Sad je pokazala novu frizuru, ali su ipak svi gledali u zadnjicu, dok je pozirala u dresu Argentine sa brojem devet i prezimenom njenog muža Ikardija i to usred Brazila.

Vanda je bila u Riju, pa je iz bazena sa krova jedne kuće provocirala meštane favele. Očigledno se  nije plašila njihove reakcije. Mada, sumnjamo da je neko i primetio da je bila u dresu Argentine, s obzirom na to da je u centru pažnje bila njena guza u tangama i vrale polugole Brazilke.  

Informer

"Da li govorite portugalski?", pitala je Vanda u opisu fotografije na Instagramu.

Vandi su društvo pravile drugarice koje su bile u bikiniju u bojama Brazila, pa su uživali i "gaučosi" i domaći navijači.

Uživajte i vi u Vandinim fotkama.

Inače, kako su objavili argentinski mediji  Vanda sa svojim advokatima napravila ugovor po kom će joj Mauro platiti 100 miliona dolara u slučaju da ima intimne susrete sa nekim drugim tokom braka sa Argentinkom.

Ikardi i Vanda venčali su se u junu 2014. Imali su brojne uspone i padove,  raskidali i ponovo su se mirili, a ona se upravo zbog Ikardijevih ispada odlučila za radikalan potez. On će neverstvo papreno platiti, pa ako mu se isplati neka prevari Vandu.