Autor: Informer.rs

02.02.2024.

12:31

Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Sport

Bebinator! Zvezda Bajerna ima četvoro dece, sa suprugom planira i peto!

Naime, Bajernov 28-godišnji univerzalac je po četvrti put postao otac nakon što se njegova supruga Lina porodila i na svet donela još jedno dete.

Da je Lina trudna otkriveno je jesenas kada je porodica Kimih boravila na Oktoberfestu, međutim zvanične potvrde od ovog para nikad nije bilo.

Ipak, da su spekulacije tačnije pokazalo se početkom godine kada je Kimih postao otac po četvrti put za pet godina.

Zanimljivo da dok Bajernovi legionari poput Tomasa Milera i Manuela Nojera još uvek nemaju dece, Kimih već planira i peto dete.

Informer

 

Miler i Nojer su u poznim igračkim godinama, pa ostaje da se vidi da li će sa svojim partnerkama odlučiti da prošire porodicu po odlasku u penziju.

Džošua i Lina su prvi put roditelji postali 2019. godine kada su dobili sina, a već godinu dana kasnije stigla im je devojčica.

Bila je 2022. godina kada su proslavili rođenje trećeg deteta, a da bi se sredinom iste godine i venčali. Na početku 2024. godine roditelji su postali po četvrti put.

Zanimljivo da očinstvo i brojna porodica uopšte ne ostavlja traga na Kimihove igre pošto je ekipa Bajerna nemoguće zamisliti bez njega.

Već neko vreme se spominje njegov odlazak iz Minhena, na oku je pre svih Barselone, ali s obzirom na brojnost dece i njihov uzrast teško je verovati da će brzo da napusti bavarsku.