Autor: Informer.rs

03.02.2024.

16:09

Foto: EPAIMAGES

Sport

Primera angažovala stručnjaka! Čitač sa usana preuzeo slučaj Džuda Belingema!

Izazvao je Džud Belingem veliki skandal na meču Real Madrida i Hetafea kada je, navodno, svog sunarodnika Mejsona Grinvuda nazvao "silovateljem". Španski mediji već danima bruje o gestu fudbalera Real Madrida, a sada se u čitav slučaj umešala i Primera. 

Kako prenose takmičnji mediji čelnici Primere angažovali su profesionalnog čitača sa usana. Njegov zadatak biće da prouči gestikulaciju Džuda Belingema i u izveštaj navede šta je engleski reprezentativac poručio Mejsonu Grinvudu. 

Podsećamo, Grinvud je pre dve godine bio jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta. Ipak, njegov razvoj prekiule su optužbe bivše devojke koja je tvrdila da je fudbaler Hetafea silovao. Nakon višemesečnog suđenja, čak i pritvora, Grinvud je oslobođen otužbi i pušten na slobodu. 

Bio je engleski reprezentativac meta kritika, a u Mančester junajtedu za njega nije bilo mesta. Letos je otišao u Hetafe na pozajmicu i uspeo da oporavi svoju karijeru, ali mu Džud Belingem nije zaboravio optužbe. 

Hetafe je zbog Belingemovih reči uputio žalbu i očekuje se da Primera donese konačnu presudu nakon što čitač sa usana utvrdi šta je fudbaler Real Madrida poručio Grinvudu.