Autor: Informer.rs

03.02.2024.

20:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

Transfer bomba! Bivši fudbaler Partizana pred potpisom za novi klub!

Srpski fudbaler Saša Zdjelar (28), mogao bi u narednih nekoliko dana da postane novi fudbaler turskog Bešiktaša, prenose mediji iz Istanbula!

Nekadašnji vezista Partizana trenutno nastupa za moskovski CSKA, gde igra standardno i jedan je od najboljih igrača, a to je privuklo veliku pažnju kluba sa "Vodafon Arene". Na Zdjelarovom dolasku insistira trener Fernando Santoš, poznati portugalski stručnjak, koji je od početka 2024. godine strateg crno-belih sa Bosfora.

Informer

Ostaje da se vidi kakav će biti odgovor Moskovljana. Prelazni rok u Turskoj završava se 9. februara, što znači da još ima vremena da se transfer završi. Saša je u CSKA stigao na leto 2022. godine iz Partizana, za koji je igrao četiri godine i bio je maltene nezamenjiv član tima iz Humske.

Zdjelar je tokom svoje karijere igrao za OFK Beograd, Olimpijakos, Majorku, a onda i za pomenute klubove Partizan i CSKA. Crno-beli su ga 2022. godine u Moskvu prodali za 500.000 evra, a zasad se ne navodi koliko novca je Bešiktaš spreman da izdvoji za njega.

Prema procenama specijalizovanog portala "Transfermarkt", Zdjelar trenutno vredi 4.000.000 evra, a ima ugovor sa "armejcima" do 2025. godine, što znači da će Turci debelo morati da "odreše kesu" za njega.