Autor: Informer.rs

06.02.2024.

13:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Detonacija! Srbin dovodi Bahara u redove velikana!

Samo što se legendarni Darko Kovačević (50) vratio u Olimpijakos na mesto sportskog direktora, on i visoki zvaničnik kluba Kristijan Karembe planiraju da dovedu Bahara na mesto šefa stručnog štaba.

Informer

Nije tajna da je Izraelac dugo na oku crveno-belih iz Atine, a oduševio je tamošnju javnost kada je sa Makabi Haifom slavio u prestonici Grčke sa 4:0. Nakon toga je eliminisao i Crvenu zvezdu u kvalifkacijama za Ligu šampiona i srpski klub je ispred nosa ukrao grčkom ovog stručnjaka!

Informer

Sada grčki mediji navode da bi trebalo prvo da se završi Baharov spor pred FIFA sa Crvenom zvezdom, ali i da to neće ići baš brzo.

Crvenoj zvezdi bi svakako odgovaralo da Bahar što pre nađe klub, a da li će to biti Olimpijakos, Makabi iz Tel Aviva ili neki treći, zanaćemo uskoro.

Bahar je u maju potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i najavljen kao ozbiljan projekat kluba pred učešće u Ligi šampiona. Pripremni period protekao je euforično, veličana je pobeda nad Fiorentinom, ali posle poraza na Voždovcu i Banovom brdu postalo je jasno da Bahar gubi konce.

Porazom u večitom derbiju, Izraelac je završio misiju u Zvezdi i dobio je otkaz. Generalni direktor Zvezdan Terzić je najavio da će Izraelca klub plaćati dok ne nađe drugi klub, ali da neće biti baš tako postalo je jasno posle Barakove najave tužbe početkom 2024. godine.

Bahar je pre nekoliko dana zvanično podeno tužbu protiv Crvene zvezde i traži odštetu, na potezu su advokati i FIFA.