Autor: Informer.rs

06.02.2024.

14:59

Foto: Tanjug/AP

Sport

Pao dogovor! "Orlove" oblači poznati italijanski brend!

Potpredsednik FSS, Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, prethodnih dana boravili su u Bolonji, gde su pratili meč koji je istoimeni klub odigrao protiv Sasuola.

Tom prilikom potpisali su ugovor sa brendom koji će biti zadužen za stajling srpskih igrača na EP, kao i tokom novog ciklusa Lige Nacija koji kreće na jesen ove godine.

Vlasnik renomirane italijanske modne kuće Marko Marki je sa timom najbližih saradnika predstavio najnovije modele iz letnje i zimske kolekcije, specijalno dizajnirane za potrebe naših reprezentativaca, članova stručnog štaba i delegacije Fudbalskog saveza Srbije.

Boravak u Italiji iskorišćen je i za razgovore sa dva poznata proizvođača sportske opreme oko potencijalne saradnje u novom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.

Takođe, članovi delegacije FS Srbije posetili su trening centar Bolonje i pored portreta Siniše Mihajlovića evocirali sećanja na legendarnog reprezentativca, trenera i selektora, koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu i zahvaljujući uspesima i rezultatima na klupi italijanskog kluba 2019. godine dobio najprestižnije individualno priznanje, Zlatnu loptu Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg trenera.

Kako navode iz FSS, partnerstvo sa modnom kućom „Liu Jo” predstavlja spoj vrhunskog sportskog rezultata i elegantnog stila, kao i dokaz da je naša reprezentacija zahvaljujući rezultatima u poslednje tri godine stekla veliku reputaciju u evropskom i svetskom fudbalu, a Fudbalski savez Srbije osigurao poverenje sponzora i poslovnih partnera.

Tagovi: