Autor: Informer.rs

08.02.2024.

12:59

Foto: EPAIMAGES

Sport

Svi na stadionu se hvatali za glavu! Ludak umalo Mbapea poslao u bolnicu (VIDEO)

U 69. minutu je Mbape okrenuo protivničkog igrača Liliana Brasiera i krenuo golu, ali ga je on zaustavio na brutalan način. Nagazio je asa "svetaca" na zglob, a fudbaler je posle jezivog starta pao, držao se za nogu i jaukao od bolova. 

Na "Parku prinčeva" su se svi uhvatili za glavu, nastao je muk, jer je delovalo da Mabape ne može da ustane posle stravičnog starta. Brasier je dobio žuti karton, a ne crveni, ali je to za njega ipak bio kraj meča jer je već imao žuti karton. 

U šoku su bili i Španci, tačnije Madriđani, jer je fudbalski as dogovorio transfer u Real,  uskoro bi sve trebalo da bude zvanično potvrđeno. Najčitaniji španski list "Marka", koji je blizak Realu, start na Mbapeu prokomentarisao je rečima:"Ovo je za zatvor! Nasrtaj koji je mogao okončati Mbapeovu karijeru".

Informer

Mbape na kraju sezone napušta PSŽ posle sedam godina, do sada je na 289 utakmica postigao 242 gola, a namestio 105. Došao je u Pariz iz Monaka u transferu vrednom 180 miliona evra, što je drugi najskuplji transfer svih vremena. Samo za potpis za Real trebalo bi da dobije 120 miliona evra, a navodno će imati platu od  50 miliona evra na godišnjem nivou (bruto), odnosno 25 miliona neto. Naravno, to nije sve, očekuju da bonusi za nastupe, golove, trofeje. Veliki broj bonusa je vezan i za brend Kilijana Mbapea, odnosno na autorska prava.