Autor: Informer.rs

13.02.2024.

14:31

Foto: profimedia

Sport

Tukao devojku čekićem do smrti! Fudbaler će zbog jezivog zločina umreti u zatvoru

Nakon što su raskinuli, Padovani je neprestano kontaktirao bivšu partnerku porukama i pozivima, pa ga je ona prijavila policiji zbog uznemiravanja. Nekoliko dana nakon toga, pošto je isteran sa treninga, 28-godišnji fudbaler je otputovao u Bolonju i napravio sačekušu Alesandri ispred njene kuće. 

Navodno, ona je razgovarala preko telefona sa sestrom Stefanijom, koja je čula njene krike dok ju je Padovani brutalno napao. Prvo čekićem i pesnicama, zatim bejzbol palicom, da bi na kraju koristio klupu koju je uzeo iz vrta u blizini njenog stana. Nakon toga, pokušao je da joj zapali auto, ali je ubrzo došla policija i hitna pomoć. 

Nakon nemilog događaja oglasila se i njena sestra koja je za jednu lokalnu televiziju otkrila detalje tog incidenta.

Informer


- Pričale smo na telefonom, ona je izašla iz auta i počela da vrišti. Nije mi bilo jasno šta se u tom trenutku dešava, nisam ni pomislila da bi on mogao da dođe. Nekoliko puta sam je pitala šta se dešava, a onda sam začula krike i "Ne, Đovani, nemoj molim te", "Upomoć"...Odmah sam pozvala policiju koja je stigla kroz nekoliko minuta, ali nažalost mojoj sestri nije bilo pomoći. Prevezli su je u bolnicu gde joj je ubrzo i konstatovana smrt nakon teških povreda koje je zadobila - izjavila je Stefanija.  

Informer

Komšije su pričale da su se njih dvoje često svađali, te da je on u više navrata hteo da joj provali u kuću kroz terasu. Kažu da ga se plašila, pa je iz tog razloga i raskinula sa njim.  Padovani je tokom suđenja tvrdio da tokom napada nije bio u normalnom stanju duha i da se osećao kao u noćnoj mori. Pored doživotne kazne, njemu je takođe naloženo da isplati restituciju porodici Mateući i drugim stranama uključenim u proces. Bivši fudbaler igrao je na poziciji krila za Sankataldeze, klub iz italijanske Serije D.