Autor: Informer.rs

13.02.2024.

17:11

Foto: Tanjug/AP

Sport

Dobro je! Vlahović se oporavio od povrede!

Delovao je Juventus nezaustavljivo i spremno da se sa Interom "pobije" za titulu u Seriji A. Ipak, poraz od "neroazura" i povreda Dušana Vlahovića dovele su do dva vezana neuspeha za četu Maksa Alegrija zbog čega je "stara dama" na sedam bodova zaostatka u odnosu na Inter. 

Juventus je u ponedeljak poražen na svom terenu od Udinezea, a Alegri na tom meču nije mogao da računa na Vlahovića. Srpski napadač obnovio je povredu aduktora, nije trenirao sa ekipom, ali kako prenose mediji u Italiji - snažni golgeter ponovo je na raspolaganju iskusnom treneru. 

Vlahović se u sastav vraća već sutra i biće spreman za gostovanje Veroni u subotu. Nema sumnje - ogromno pojačanje za Juventus budući da je srpski napadač na prethodnih sedam utakmica postigao isto toliko golova u dresu "stare dame". 

Informer

 

Oporavak Dušana Vlahovića raduje i selektora Srbije Dragana Stojkovića budući da će se "orlovi" za mesec dana okupiti poslednji put pred Evropsko prvenstvo koje je na programu krajem juna u Nemačkoj. Dobra forma golgetera Juventusa mogla bi da bude od ogromnog značaja za naš nacionalni tim.