Autor: Informer.rs

16.02.2024.

12:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Haos u Novom Pazaru pred dolazak Zvezde! Bez pola tima na šampiona (FOTO)

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da će sutrašnju (14.00, Arena 1 premijum) utakmicu protiv Crvene zvezde u okviru 21. kola Superlige propustiti čak pet standardnih prvotimaca ekipe!

Među njima je i najbolji igrač kluba sa Jošanice i nekadašnji reprezentativac Srbije, Adem Ljajić. Osim bivšeg fudbalera Partizana, Rome, Fiorentine i Intera, van tima biće još jedan ex-fudbaler crno-belih, Marko Šćepović, a van stroja su još Abdulaj Sise, Uroš Lazić i Omar Fajed.

Prva dvojica su van stroja zbog različitih povreda, Lazić zbog toga što je pozajmljen upravo iz Zvezde, dok Sise ima parne kartone. Nastup Fajeda je, doduše, pod znakom pitanja (takođe povreda), ali sve ide ka tome da i on ne bude sutra na raspolaganju Matiću.

Dodatni problem za domaćina biće i činjenica da zbog kazne koju im je izrekao Fudbalski savez Srbije na tribinama neće biti navijača, što bi dodatno moglo da olakša posao aktuelnom šampionu i trenutno drugoplasiranoj ekipi na tabeli Superlige.

"Želimo da vas podsetimo da će se utakmica protiv Crvene zvezde održati bez prisustva publike zbog kazne FSS koja je na snazi. Obaveštavamo vas da nije moguće nabaviti karte ili pronaći način da prisustvujete ovoj utakmici. Molimo vas za razumevanje i strpljenje u vezi sa ovom odlukom. Narednu utakmicu kao domaćini igramo protiv lučanske Mladosti i to će biti prva prilika da posle dužeg vremena napunimo stadion", naveli su iz Novog Pazara.

Ovo su igrači koji propuštaju meč sa Zvezdom.