Autor: Informer.rs

16.02.2024.

12:38

Foto: AP/Photo

Sport

Otkriveno! Klub uplaćivao platu na Mihin račun i nakon smrti!

Čelni ljudi i navijači italijanske Bolonje bili su uz sprskog trenera sve vreme dok se borio za život, a nisu ga zaboravili ni kada je izgubio najvažniju bitku. 

Supruga Arijana Mihajlović je u velikom intervjuu za „Mesađero“ otkrila i šta su u Bolonji uradili nakon što je Miha preminuo u decembru 2022. godine.

- Isplaćivali su platu mom suprugu sve do poslednjeg dana ugovora! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu - otkrila je udovica fudbalske legende.

Informer

Do detalja je Arijana opisala koliko njena porodica voli grad, klub i ljude u njemu.

- Bolonja je posebno mesto, koje nam je ušlo u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav: nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima. U nedelju će Bolonja gostovati Laciju i biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbal od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao fanovi Bolonje - zaključila je Arijana Mihajlović.

Legendarni Miha je posle Vojvodine i Crvene zvezde igrao u Romi, Laciju, Sampdoriji i Interu. Sedeo je na klupi Katanije, Fiorentine, reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina. Iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.