19.02.2024.

09:44

Foto: profimedia

Sport

Jović je licemer, izdao je Piolija! Italijanski mediji u neverici! Počela i sprdnja, gori internet...

Renomirana italijanska "Gazeta" veliku pažnju pridala je neviđenoj gluposti srpskog asa, istakavši da je Jović "izdao" Stefana Piolija, trenera Milana. 

"Piolija je izdao onaj koji mu je bio najviše lojalan! Luka Jović u verziji „tu quoque“ - piše italijanski medij.

Inače, ovaj izraz se koristi kada se neko optužuje za licemerje, pa je jasno šta Italijani misle o Joviću, kojem sigurno nije bila namera da upropasti priliku koju je žarko želeo i nađe se u startnih 11.

Informer

"Dobio je Jović crveni karton zbog naivnog šamara protivničkom igraču u drugom poluvremenu. Dakle, postiji Luka koji počinje i Luka koji kreće sa klupe. Igrač koji je sa tri pogotka rešio mečeve protiv Salernitane, Udinezea i Frozinonea, nije dorastao reputaciji "rezervnog bombardera" izgrađenoj u poslednja dva meseca. Zbog naivnosti je ostavio tim sa deset igrača, a dobra stvar je što se Milan vratio u igru sa Žiruom i Pulišićem. Ipak, na kraju je poražen" - piše "Gazeta".

Informer

Jović je naseo na provokaciju igrača Monce, udario ga i prvo je dobio žuti karton, pa se zbog ove situacije gledao i VAR. Nakon gledanja snimka, glavni sudija meča je promenio odluku i pokazao mu crveni karton i put u svlačionicu.

Takođe, društvene mreže "gore", pa su korisnici istih Luku upoređivali sa bokserom, tabadžijom, a neki se šale i da je Zlatan Ibrahimović zaslužan za ovu reakciju Jovića.

Ibrini šamar je naveo neke navijače Milana da pomisle da ima loš uticaj na Srbina.

Bilo kako bilo, Joviću ostaje samo da se nada da ga ova glupost neće skupo koštati. Uveliko se pričalo o tome da su čelnici italijanskog kluba zadovoljni njegovim igrama, čak bi i Zlatan voleo da mu se produži ugovor, a da li će ovaj nemili događaj uticati na sve to, ostaje da se vidi.