20.02.2024.

11:47

Foto: Starsportphoto©

Sport

Partizane, napadaj! Hezonja ponovo odbio Real

Nije tajna da nekadašnje NBA krilo gaji simpatije prema beogradskim crno-belima, a te simpatije su obostrane.

Jedan od faktora koji Partizan čine privlačnim za atraktivna imena su fantastični navijači. Ukoliko vas oni prihvate i zavole, pola posla je završeno.

Informer

Hezonja na meču sa Partizanom

Ipak, iako su simpatije obostrane, postoji još jedan, možda najveći problem. Naravno, to su finansije.

Naime, Hezonja je jedan od najboljih igrača Evrope i kao takav, ima izvesna potraživanja. Trenutno nosi dres Reala iz Madrida, ali, kako stvari stoje, neće se još dugo u njemu zadržati. Hrvatski košarkaš je po drugi put odbio produžetak ugovora sa osvajačem nacionalnog kupa, a, prema navodima španske "Marke" razlog je nezadovoljstvo trenutnom ulogom i želja za unosnijim ugovorom.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje mnogih klubova, a prema pretpostavkama uglednog španskog lista, glavni favorit za njegov potpis biće Panatinaikos.

Atinjani su već prošlog leta pokazali da raspolažu pozamašnim sredstvima, pa ova informacija ne treba da čudi. "Marka" takođe tvrdi da su "zeleni" spremni svom bivšem igraču da ponude dva miliona evra po sezoni i ugovor na tri godine. Dakle, šest miliona ukupno - sitnica!

Nema sumnje da će PAO biti nelojalna konkurencija Partizanu za eventualni dolazak "super" Marija, ali ljubav nema cenu.

- Partizan je moja najdraža ekipa, draža mi je i od Cibone. Ta atmosfera, navijači, to je luda kuća! A po radu su najpoznatiji na Balkanu. Bio bi to dobar potez da odem tamo, zašto da ne? Ne zanima me što će ko da misli i zamera - govorio je svojevremeno Hezonja.