20.02.2024.

12:51

Foto: profimedia

Sport

Iznenađenje! Hrvat dobio ponudu od Anćelotija! Luka je na potezu....

Kapiten reprezentacije Hrvatske je pre nekoliko meseci odbio džak para od Arapa jer nije želeo da se seli u Saudijsku Arabiju. Ostao je veran "kraljevskom klubu" iako zbog smene generacija nema bitnu ulogu na koju je navikao, ali je sada dobio ponudu o kojoj će dobro razmisliti!

Naime, trener Reala, Karlo Anćeloti, rekao je jednom od svojih omiljenih pulena da bi bilo dobro da ostane Madridu i da mu bude pomoćnik.

Informer

Kako piše španski Atletik, Italijan je ponudio slavnom asu da bude deo njegovog stručnog štaba, a ovaj nije striktno odbio. Lomi se Hrvat, a nije ni čudo, jer oseća da ima snage i dalje da pruža dobre partije, a ni motiva mu ne manjka.

Kako stoje stvari, ukoliko jednom od najboljih igrača sa ovih prostora ovo bude poslednja sezona u Realu, oprostiće se još jednom šampionskom titulom.

- Luka je fudbalska legenda. Takođe i legenda Real Madrida. Odluku za iduću sezonu on mora da donese -  rekao je nedavno Karlo Anćeloti.

Informer

Hoće li ostati u voljenom klubu kao pomoćnik šefa stručnog štaba, kao igrač još jednu sezonu ili će prvi put od 2012. godine napustiti prestonicu Španije, saznaćemo uskoro. 

Osvojio je Luka u voljenom dresu sve što se moglo osvojiti! Doprineo je osvajanju 23 trofeja, od kojih čak pet Lige šampiona, dobio je Zlatnu loptu 2018. godine i jasno je da mu je ovaj klub u srcu.

Ipak, samo on zna da li će prihvatiti ponudu koja je na stolu i okačiti kopačke o klin pre 39. rođendana.