22.02.2024.

07:59

Foto: Informer

Sport

Tragedija! Umro fudbaler, imao je samo 34 godine

Nekadašnji napadač je igrao u brojnim klubovima engleskih nižih liga. Najpoznatiji klub čiji je dres nosio je  AFC Vimbldon, naslednik nekadašnjeg Vimbldona, a igrao je i za Mejdenhed, Alderšot, Brejntri taun, Hejs and Jeding junajted i Slou Taun.

"Mnogo smo tužni zbog smrti našeg bivšeg igrača. Najiskrenije saučešće upućujemo Čarlijevoj porodici i prijateljima u ovom teškom momentu", poručili su iz  Vimbldona. 

Nesrećni fudbaler je karijeru počeo u Čalfont Sent Piteru, za koji je igrao šest godina i i na 125 utakmica postigao 81 gol. U ovom klubu je  2017. godine završio karijeru. 

"Reči ne mogu da opišu nepodnošljivu tugu koju osećamo nakon  Čarlijeve smrti. "Ugasilo se svetlo" u našem klubu i svima onima koji su poznavali Čarlija", stoji u saopštenju Čalfonta.

Navijači su bili tužni i zatečeni užasnim vestima: “Ostao sam bez reči. I razmišljati o odlasku nekog tako mladog, a kamoli saigrača i to prave, vredne osobe... Uništen sam. Misli su mi uz njegovu porodicu i prijatelje", "Imao je samo 34 godine, sjajan momak, pamte ga u Vimbldonu", "Bio je mlad, počivaj u miru", "Tužne vesti", komentari su navijača na društvenim mrežama.