22.02.2024.

09:50

Foto: Foto: Shutterstock, AP

Sport

Hit snimak! Učitelj zavrtao Mbapeu uši, ovaj mu vrlo brzo dokazao da je pogrešio! (VIDEO)

Nema ljubitelja fudbala koji nije čuo za Kilijana Mbapea, bez sumnje najpopularnijeg čoveka u Francuskoj.

Igrač koji je idol klincima širom planete, od malih nogu je znao šta želi da bude, a ni stroge metode nastavnika u školi nisu mu slomile nenormalnu želju za uspehom.

Nastavnik koji je bio zadužen za edukaciju jednog od najboljih fudbalera današnjice, nije se libio da sa vremena na vreme zavrne uvo malom Kilijanu, i strogo mu poruči:

"Moraš da učiš naporno, inače ništa nećeš postići u životu".

Nije ovaj gospodin mogao ni da sanja da će taj mališan nekoliko godina kasnije biti jedan od najtraženijih i najbogatijih sportista sveta! Gledao je Mbape svakodnevno postere Kristijana Ronalda, skidao njegove poteze i maštao da jednog dana bude na njegovom mestu.

Mnogo toga je već ostvario, svi klubovi na svetu bi ga poželeli u svojim redovima, a već na leto će ispuniti najveću životnu želju i zaigrati u Real Madridu.

Napadač odlazi i Pariz Sen Žermena posle šest godina, nakon što je stekao status ikone kluba. On je u redove "svetaca" stigao 2018. godine iz Monaka u transferu vrednom 180 miliona evra.

Odigrao je u klubu iz prestonice Francuske 290 utakmica, postigao 243 pogotka, 105 puta asistirao i osvojio pet titula prvaka Lige 1.