23.02.2024.

19:27

Foto: EPA Images

Sport

Nemac rešio da progovori! Tuhel: Nisam ja jedini problem

Aktuelni šampion Bundeslige vezao je tri poraza, od Bajer Leverkuzena (3:0) i Bohuma (3:2) u prvenstvu, kao i Lacija u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:0), zbog čega su čelnici kluba odlučili da na kraju sezone završe saradnju sa nemačkim stručnjakom. Tuhel nije ispunio njihova očekivanja, pa su već sada krenuli u potragu za njegovim naslednikom, a po svemu sudeći biće španski stručnjak i aktuelni trener Bajera, Ćavi Alonso

Tuhel je sada odlučio da se oglasi i poručio je jeste odgovoran za slabe rezultate ekipe, ali da nije on jedini problem u timu. 

- Da je greška samo jedne osobe, a u ovom slučaju trenera, imali biste danas nekog drugog preko puta vas na konferenciji za novinare. Ne mislim da sam ja jedini problem, ali sam odgovoran i preuzimam odgovornost za ovu odluku. Klupski zvaničnici znaju moju analizu, veoma je samokritična. Oni to znaju, ali to definitivno nije analiza za javnost - rekao je Nemac uoči sutrašnjeg meča sa Lajpicgom u 23. kolu Bundeslige. 

Informer

Fudbaleri Bajern Minhena

Tuhel je dodao i da nije bio zadovoljan igrom svog tima, pa čak i kada su Bavarci pobeđivali.

Bajern je praktično izgubio trku za titulu u Bundelisi, jer zaostaje čak osam bodova za vodećim Bajer Leverkuzenom, dok ih u Ligi šampiona očekuje revanš u osmini finala protiv Lacija i imaju gol minusa.