24.02.2024.

18:34

Foto: Tanjug

Sport

Junajted pao u nadoknadi! Fulam slavio na "Old Trafordu" (VIDEO)

U jednom od derbija kola do 65. minuta bilo je 0:0. Gosti su tada poveli golom Kelvin Besi u 65. minutu. Do izjednačenja teškom mukom uspeo je nekako da stigne Junajted preko Harija Megvajera u 89. minutu. Taj pogodak vratio je veru izabranicima Erika Ten Haga da možda mogu do celog plena. U prilog takvom razmišljenju išao je i podatak da su proteklih pet mečeva, računajučći sva takmičenja, pobeđivali. Za potpuni šok potrudio se Ivobi, kada je dva minuta pre nego što je sudija svirao kraj, pogodio za velikih 2:0. 

Informer

 

Jedini Srbin na terenu bio je Saša Lukić, koji je u timu "kolibara" proveo 90 minuta. Mogao je mnogo loše da prođe u 36. minutu, kada se sa Megvajerom borio za jednu loptu, prvi stigao do nje, šutnuo je, a onda je fudbaler Junajteda otvorenim đonom krenuo na njega. Srećom po Lukića, prošao je bez posledica. 

Prvo poluvreme utakmice nije bilo preterano uzbudljivo. Zapravo, gosti su i tada kontrolisali utakmicu, ulazili u šanse, ali bez veće opasnosti po domaćina. Pogodak u 65. minutu ostavio je dovoljno vremena favorizovanom domaćinu da se vrati u meč. 

Na kraju, pognutih glava izašli su prvotimci Mančestera sa terena, svesni da trenutno zauzimaju tek šesto mesto na tabeli Premijer lige. U jakoj konkurenciji sve im je dalje Liga šampiona, a o tituli nisu ni razmišljali. Navijači su ih svejedno pozdravili i ispratili aplauzom. 

PREMIJER LIGA 

26. KOLO

Petak
Čelsi - Totenhem odloženo

Subota
Aston Vila - Notingem Forest 4:2 (3:1)
Brajton - Everton 1:1 (0:0)
Kristal Palas - Barnli 3:0 (0:0)
Mančester junajted - Fulam 1:2 (0:0)
Bornmut - Mančester siti   18.30
Arsenal - Njukasl   21.00

Nedelja
14.30 Vulverhempton - Šefild junajted

Ponedeljak
21.00 Vest Hem - Brentford