27.02.2024.

13:15

Foto: Instargam/Mateja Kežman

Sport

Bio sam najveći promašaj Čelsija, sad zarađujem bogatstvo u Srbiji!

Naravno, prvo ste pomislili da je sam Kežman ovo rekao o sebi, ali bio je to samo mamac Engleza kako da "navukli" čitaoce, pošto je naslov napisan u prvom licu. Upravo je pomenuti portal pre nekoliko godina napravio tim sa najvećim promašajima Čelsija i naš napadač je u njemu. 

"San" je jedan od najpopularnijih britanskih tabloida, pa ne čudi što su "lažirali" izjavu srpskog asa kako bi privukli pažnju čitalaca. U prvom planu nije njegova fudbalska karijera, nego poslovni poduhvat i to veoma uspešan. Čuveni napadač Partizana, nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač Čelsija, PSV-a,  PSŽ-a, Fenerbahčea, Atletiko Madrida, Zenita... posle igračke karijere postao je fudbalski menadžer, agent je našeg Sergeja Milinković Savića, a već godinama nije deo javne i medijske scene. Mir je pronašao na Kopaoniku, daleko od grada, a potom je "uplovio" u unosan biznis.  

Informer

"Kežman je vlasnik velelepnog odmarališta na sprskoj planini. Okreženo je divljinom, pruža mir i tišu, poseduje neverovatne spa tretmane. Smešten je na Kopaoniku, a Kežmanovi apartmani su pravo mesto za oporavak i uživanje posle skijanja, nude jedinstveno spa iskustvo, opuštajuću atmosferu", piše "San".

Ime koje je nekada ozvanjalo stadionima Premijer lige, danas je urezano u kompleks luksuznih kuća. Sa obzirom na sve pogodnosti koje se pružaju, onaj ko želi da se odmori u ovim apartmanima mora za noć da izdvoji malo više od 350 evra. U samom srcu najvećeg planinskog venca nalaze se četiri kuće potpuno opremljene, koje "odišu" lukuznim enterijerom.

Informer

"Poseduju vhunski opremljene spavaće sobe, kuhinju, sopstveni privatni spa centar na otvorenom, đakuzi, sopstvenu zatvorenu hidromasažnu kadu koja je savršena za beg od hladnoće, bazen... Naravno, zagarantovan je  izvanredan pogled na prirodno okruženje", dodaje pomenuti portal.

Kežmanovi apartmani nisu samo sezonsko utočište već i destinacija koja nudi avanture tokom cele godine. Bilo da se radi o skijanju zimi ili istraživanju planinskih staza na e-biciklima tokom leta, odmaralište zadovoljava avanturistički duh svih  gostiju. Naravno, posetioci mogu da uživaju u restoranu rustičnih i finih jela, kao i odličnu kombinaciju francuske, italijanske i domaće kuhinje.

Podsećamo, Kežmana je u Čelsi doveo Žoze Murinjo 2004. godine. Odigrao je 40 utakmica za "plavce" i postigao četiri gola, a već sledećeg leta je otišao u Atletiko Madrid.