27.02.2024.

18:00

Foto: reuters/Instagram

Sport

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)

Strelac 15 golova u Seriji A ove sezone sada je obogatio svoju kolekciju satom "Rišar Mil", modelom u kombinaciji bele i boje trule višnje, a vredi impresivnih 350.000 evra.

"Ovaj crveno-beli model proizveden u dimenziji od 38.7mm x 47.5mm što ga čini jednim od najnošljivijih RM satova koji su do sada napravljeni. Prikazani model proizveden je u saradnji sa katarskim atletičarem Mutazom Baršamom. Isti model poseduje još jedan balkanski fudbaler, Miralem Pjanić. Bravo za naše fudbalere koji polako, ali sigurno zalaze u svet ultra-luksuznih satova", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci" koji je specijalizovan za satove. 

Ne štedi Vlahović novac kada su u pitanju satovi koji vrede kao stan od 100 i više kvadrata u elitnim delovima Beograda.

Početkom ove godine, na ruci sjajnog srpskog fudbalera, viđen je još jedan ljubimac od istog proizvođača koji vredi 430.000 evra.

"Vlahović je nedavno bio u centru pažnje zbog "nautilusa 5712-1R" koji smo smatrali vrhuncem njegove kolekcije, ali nas je demantovao kupovinom novog sata", piše u opisu objave ove specijalizovane Instagram stranice.

Njegovu desnu ruku ranije su krasili uglavnom satovi marke "roleks", ali je nekadašnji igrač Partizana očigledno pronašao novu omiljenu marku.