28.02.2024.

16:37

Foto: Starsportphoto

Sport

Au, ovo će razbesneti "delije"! TSC zabranio simbole Zvezde na stadionu (FOTO)

Naime, klub se tri dana pre utakmice na društvenim mrežama oglasio rigoroznim saopštenjem i naglasio da je zabranjeno doći na stadion sa obeležjima Zvezde.

"Obaveštavamo navijače da će na meču u subotu na TSC Areni na istočnoj i južnoj tribini  nošenje rekvizita (dresovi, šalovi, zastave) FK Crvena zvezda biti zabranjeno. Mole se navijači i da ne nose crvenu odeću koja je simbol gostujuće ekipe. Takođe molimo navijače naše ekipe da je ukoliko moguće nose teget, plavu ili plavo-belu odeću, simbol TSC-a", pisalo je u objavi ovog superligaša na Instagramu. 

Međutim, klub je ubrzo obrisao objavu i izvinio se zbog propusta, te naglasio da pravilo važi samo za južnu tribinu gde su navijači TSC-a.

"Poštovani navijači! Danas smo greškom najavili da na utakmici 23. kola Superlige Srbije TSC- Crvena zvezda navijači na istočnoj tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Crvene zvezde. Zabrana se odnosi samo na južnu tribinu, gde se nalazi navijači TSC-a. Izvinjavamo se zbog nesporazuma!", piše u poslednjoj objavi.