02.03.2024.

15:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

Navijanje za Partizan ga koštalo, Vojvodina uklonila kapitena!

Prema saznanjima portala "Mondo",  nekadašnji fudbaler Partizana izgubio je kapitensku traku, a po svemu sudeći, biće i isključen iz prvog tima zbog posećivanja utakmice crno-belih u Beogradskoj areni.

Vojvodina ove sezone nikako ne briljira, pa je čak i predsednik Dragoljub Zbiljić morao saopštenjem da pruža podršku igračima, a danas su protiv Javora u Ivanjici remizirali 2:2. 

Na tom meču nije bilo doskorašnjeg kapitena koji je privremeno isključen iz tima.

"Kampanju" protiv Malbašića su započeli besni navijači, koji nisu mogli da oproste bodrenje rivala, bez obzira što je drugi sport u pitanju.

Pod velikim pritiskom "firmaša", uprava kluba je odlučila da maltene suspenduje iskusnog krila i razreši ga kapitenskih dužnosti, a i sama budućnost u Novom Sadu mu je neizvesna.

Informer

Malbašić u dresu Vojvodine

Ako je za utehu, već neko vreme Filip ne uživa veliko poverenje trenera Božidara Bandovića, pa je na poslednja dva meča odigrao svega četiri minuta.

On je ponikao u Radničkom sa Novog Beograda, a najbolje partije pružao je u Radu, u kojem je kasnije igrao. Sjajne partije sa Banjice preporučile su ga Hofenhajmu, odakle je slat na pozajmicu u Partizan.

Početkom 2022. ponovo je stigao na "Karađorđe", posle neuspešne epizode u Burgosu. Tokom dva mandata u "lalama" upisao je 125 nastupa uz 35 golova i 15 asistencija.