03.03.2024.

11:10

Foto: profimedia

Sport

Oštetio je Real, a Zvezdaši zbog njega još sanjaju korner u Milanu (VIDEO)

Navijači "kraljevskog kluba" besni su na arbitra Hesusa Hila Mancana, pošto je svirao kraj u momentu kada je lopta išla ka igraču Reala Džudu Belingemu u šesnaestecu "šišmiša". Engleski reprezentativac je postigao pogodak, ali on nije priznat.

Odmah se podigla velika prašina, igrači gostujućeg tima su protestvovali, nesuđeni strelac je čak dobio i crveni karton. Mediji u Španiji su ovu odluku nazvali skandalom, a videćemo da li će čelnici španskog šampionata uraditi nešto po tom pitanju. Ipak, nije ovo prvi put da Hil ima ovakav gaf. 

OŠTETIO ZVEZDU

Navijači tima sa "Marakane" neće po dobrom pamtiti španskog delioca pravde zbog njegove greške na utakmici protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope. U prvom meču na gostujućem terenu pri rezultatu 1:1, u trećem minutu nadoknade, crveno-beli su trebali da izvedu korner, ali Španac to nije dozvolio.

On je signalizirao kraj meča na opšte zaprepaštenje igrača Zvezde, a ponajviše trenera Dejana Stankovića.  Nastala je opšta pobuna na terenu, svi su protestovali, ali promene mišljenja nije bilo.

Ostaje žal, za mogućom  šansom da se dobije veliki Milan na gostujućem terenu, ipak snovi su ugašeni sudijskom zviždaljkom.

Uzvratni duel na "Marakani" završen je rezultatom 2:2, tako da "roso-neri" prošli u narednu rundu ovog takmičenja.

MESI NIJE HTEO DA SE RUKUJE S NJIM

Uspeo je svojevremeno Mancano da iznervira i jednog od najboljh fudbalera svih vremena Lionela Lea Mesija.

Desilo se to 23. septembera 2018 godine, kada je Barselona odigrala nerešeno na domaćem terenu protiv Đirone (2:2).

Informer

Čuveni Argentinac je bio toliko iznerivan, da posle meča nije hteo da se rukuje sa glavnim arbitrom, samo je besno istrčao sa terena.

Sezonu ranije na njegovo suđenje žalili su iz Viljareala posle poraza od Real Madrida (3:2). Besni su bili iz uprave "žute podmornice", a najzanimljivija je bila izjava predsednika ovog kluba.

- Sudije su izašle sa stadiona sa torbom Real Madrida to nije u redu - Fernando Roig.

Mancano je svakako čovek koji iza sebe ima mnogo kontroverznih odluka, a videćemo u narednom periodu da li će ispaštati zbog toga.