Autor: Informer.rs

03.03.2024.

11:45

Foto: printscreen Twitter/MLS

Sport

Dao preko 800 golova, ali ovakav nikad! Mesi izazvao opšte ludilo na terenu (VIDEO)

Šampion sveta sa Argentinom dvaput je bio strelac i očigledno mu izuzetno prija saradnja sa novim-stari saigračem i prijateljem iz Barselone, Luisom Suarezom. Čuveni Urugvajac takođe je dao dva gola, a društvene mreže preplavio je prvi Leov pogodak, onaj kojim je Majami došao do vođstva od 4:0.

Ponovo je "proradila veza" iz Barselone, pošto je nekadašnji levi bek Katalonaca Đordi Alba prošao po levoj strani i bocnuo loptu, koja je krenula da ulazi preko gol crte. Defanzivac Orlanda je intervenisao, pogodio sopstvenu prečku, a lopta se potom odbila do Mesija, koji je imao otvoren put ka golu.

Informer

U tom momentu nastao je pravi haos na terenu. Mesi nakon što je zahvatio loptu glavom na leđima imao protivničkog igrača Rodriga Šlegela, koji je na sve moguće načine pokušao da spreči Argentinca da pogodi. Osim toga, defanzivac gostiju Robin Janson svom silinom uleteo je u sopstvenu mrežu i umalo je falilo da sruši čitavu konstrukciju gola.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Svi ti pokušaji nisu sprečili slavnog asa da pogodi i postigne 12 pogodak u dresu Inter Majamija. Podsetimo, Leo je jedan od najboljih strelaca svih vremena u fudbalu, pošto je igrajući za Barselonu, PSŽ, Majami i reprezentaciju Argentine ukupno 830 puta bio strelac.