04.03.2024.

06:47

Foto: Instagram printsceen

Sport

Mihina supruga objavila fotografiju sa Sinišom i Dekijem!

 

Siniša Mihajlović nas je napustio 16. decembra 2022. godine, posle dugo borbe sa leukemijom, a nedavno je, 20. februara, bio njegov 55. rođendan. 

Arijana je danas na Instagramu objavila fotografiju sa Sinišom i Dejanom Stankovićem, a uz samo jednu reč je pokazala koliko joj kum znači.

"Kum", napisala je Arijana, dok je uz fotografiju dodala dva srca i pesmu Nade Topčagić "Dobro jutro pijanice".

Deki i Miha su zajedno igrali u Laciju i Interu. Dve legende srpskog fudbala su bile veliki prijatelji i  kumovim. Posle Sinišine smrti, Deki je bio slomljen.

- Zbog Sinišine smrti ostao sam bez reči. U sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam spoznao. Još sam mlad i na sreću još imam sve svoje voljene. Sve što sam imao je nestalo sa njim. Ostalo mi je sećanje i veliki ponos što sam bio deo njegovog života -  rekao je Dejan Stanković.

Informer

Arijana je nedavno otkrila da su članovi porodice znali da se Miha neće oporaviti, da umire. 

- Razgovarala sam sa decom i zajedno smo rešili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas, jer smo u poslednjih mesec dana njegovog života znali da će uskoro umreti. A, on o tome ništa nije znao. Bilo je bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava. I za mene, i za moju decu. Oni su mnogo propatili zbog toga i još uvek o tome pričaju - kroz suze Arijana ispričala nedavno na televiziji "Verisimo".