04.03.2024.

17:00

Foto: EPA

Sport

Hrvatski navijači pobesneli: "Grobara" nam podmeću u upravu!

Najtrofejniji hrvatski klub tokom vikenda je održao prvi krug izbora u ovom klubu. Navodno, aktuelni predsednik Mirko Barišić je, kako spekulišu tamošnji mediji, u saziv Skupštine uveo nekoliko novih imena.

Među njima je, kako tvrde navijači Dinama, osvedočeni partizanovac Denis Oroši, čovek koji je malo poznat i tamošnjoj javnosti. Iako se on lično ne navodi u tom saopštenju kao bivši "grobar", takve spekulacije pojavile su se u tamošnjim medijima i na društvenim mrežama.

Ono što celoj priči daje još veću dimenziju je činjenica da Dinamo u četvrtak u meču osmine finala Lige konferencija dočekuje grčki PAOK, čiji su navijači u bratskim odnosima sa beogradskim crno-belima.

Tim povodom, na Fejsbuk stranici "Zona Dinamo", koju nezvanično vode navijači ovog kluba, upućena je poruka Mirku Barišiću u kojoj se tvrdi da će upravo pomenuti Oroši u četvrtak navijati protiv "modrih".

"Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti "grobari" u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za crno-bele?", stoji u delu saopštenja navijača Dinama.