06.03.2024.

22:30

Foto: printscreen instagram

Sport

Auuu! Bez starca nema udarca! Legendarni Brazilac pokazao brutalnu figuru (VIDEO)

Štaviše, po slikama se može videti da je u formi na kojoj bi mu pozavideli i mnogo mlađi muškarci a posebno je impresivno to što će uskoro napuniti 50. godina.

- Svako biće mora imati svoje slobodno vreme, ali čovek mora da razume i da je karijera bitna i da će biti vremena za sve. Sve što sam radio sa svojim telom je bilo s razlogom da produžim karijeru i budem najbolji u svojoj profesiji. Telo je bilo moj radni instrument, a kada sam počeo da vodim brigu o njemu, to mi je produžilo karijeru. Shvatio sam da je moje telo mašina i da joj je potrebno održavanje - otkrio je Brazilac tajnu svog dobrog izgleda.

Ze Roberto je u Evropi najveći trag ostavio u Bajer Leverkuzenu (1998-2002) i minhenskom Bajernu za koji je nastupao od 2002. do 2006. godine. Sa Bavarcima je četiri puta osvojio titulu šampiona Bundeslige, kao i nacionalni Kup. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 84 utakmice i postigao 6 golova. Igrao je na levom krilu i bio je jedan od najboljih igrača sveta na toj poziciji. Karijeru je okončao u 44. godini u dresu Palmeirasa.

Tagovi: