Autor: Informer.rs

07.03.2024.

10:00

Foto: Instagram/Lola Indigo

Sport

Gola pozirala u kadi... Obliće vas znoj, ona je zaludela Mbapea (FOTO/VIDEO)

Francuski fudbaler navodno je u vezi sa Lolom Indigo, španskom pevačicom i plesačicom. Španski mediji su otkrili da je Mbape na Instagramu počeo da prati ovu lepoticu, pa se uveliko spekuliše da su u vezi.

Fudbaler Pariz Sen Žermena na Instagramu prati samo 413 profila, koji su uglavnom povezani sa sportom, pa je detalj da je i Lola među njima posebno privukao pažnju. Mbape je napravio pravu pometnju, jer će od leta, kako stvari stoje, konačno obući dres Reala, sad španski mediji bruje i o njegovog ljubavnom životu. 

Lola, inače rođena u Madridu, 2025.godine će održati koncert na stadionu Reala "Santiago Bernabeu", pa Mbape neće morati da ide daleko da bi bio sa devojkom. Lola je 2017. godine učestvovala u španskom rijalitiju "Operacija trijumf", bila je prva koja je eliminisana, ali je nakon toga snimila singl koji je postao hit u Španiji i bio na trećem mestu najpopularnijih. Tokom minulih nekoliko godina osvojila je brojne muzičke nagrade, a 2019. dobila je nagradu za najbolju pevačicu u Španiji.

Informer

Lepu Lolu na Instagramu prati 2,3 miliona fanova, a pored fotki i video klipova sa nastupa, iznenadi ih provokativnim fotkama u minijaturnom kupaćem kostimu ili iz kade, koja podiže pritisak, jer je Lola gola, samo pena prekriva intimne delove tela.

Informer