08.03.2024.

16:31

Foto: printscreen

Sport

Hit! Dao sinu ime Kristijano Ronaldo! Svetski poznat influenser šokirao

I vrapcima na grani je jasno da je ovaj momak opsednut Kristijanom Ronaldom, a to je dokazao nakon što je prvencu dao ime po slavnom asu!

Samoproglašeni „najuticajniji fudbalski influenser na svetu“ i brazilska internet senzacija, bogat je i slavan sa samo 20 godina. Kako i ne bi, kada ga prati preko 20.000.000 ljudi na društvenim mrežama, a taj broj iz dana u dan raste.

Poznat je Brazilac po objavljivanju video snimaka svojih sjajnih veština žongliranja, proslave golova i drugih fudbalskih ludorija, toliko teatralnih da je osvojio mnoge superzvede, uključujući Nejmara, Anhela Di Mariju i Ronaldinja.

Luva, čije je pravo ime Iran Fereira, rastao je u siromašnoj ruralnoj zajednici Kuijingue, a neizmernom ljubavlju prema fudbalu i uz pomoć mobilnog telefona, preko noći je postao senzacija u Brazilu i šire, prikupivši više od 40 miliona pratilaca na Instagramu, TikToku i Jutjubu.

Priči koja govori o ponekad brutalnom svetu društvenih mreža, nedeljama nakon što je potpisao, kako je rekao, „najveći ugovor u mojoj karijeri“ sa Adidasom, Luva je nedavno objavio da je završio sa objavljivanjem video snimaka na društvenim mrežama, rekavši da želi da „živi normalan život."

- Završiću posao za koji sam ugovorio sa brendovima sa kojima sam potpisao, ali posle toga neću više da pravim video snimke - rekao je on i dodao da je izbrisao desetine postova na Instagramu.

Kada su se proširile glasine da je taj potez bio marketinški trik, ili rezultat svađe sa njegovim novim menadžerom, legendom brazilskog futsala Falkaom, Luva se vratio na mreže kako bi zamolio za mir.