Autor: Informer.rs

11.03.2024.

12:13

Foto: printscrine

Sport

Ljudi trljaju oči, ne mogu da veruju šta vide! Blato do kolena (VIDEO)

Utakmica je odigrana u malo je reći katastrofalnim uslovima. Na oranici! Teren je zbog obilnih kiša bio takav da je po njemu bilo teško hodani, a ne trčati ili ne daj Bože driblati. 

Vrhunac priče desio se u finišu utakmice. Ekipa Zrinjskog je gostovala u Zmijavcima kod Kroacije, koja je imala penal za pobedu u poslednjim momentima nadoknade vremena. Ali, bela tačka u šesnaestercu od silnog blata nije se videla. Igrači Zrinjskog su onda rukama kopali teren kako bi rivalima još više otežali posao, dok su fudbaleri Kroacije uzvratili i vraćali blato. Nekom običnom posmatraču bi bez sumnje pomenuta scena delovala kao da se deca igraju u blatu. Ali, nisu deca, nego su odrasli muškarci pokušavali da igraju fudbal.

Na kraju je morao da reaguje sudija i zaustavi "igru klinaca", pa je on mesto penala izmerio od gol-linije. Pitanje je da li je sudija odradio posao kako treba, ali hrvatski mediji ističu da je Antonio Prskalo izveo penal barem metar bliže nego što je trebao. Ali, ni to mu nije pomoglo. Obranio mu je gostujući penal Marin Stanić.


Mediji prenose da je teren bio i užasnom stanju od početka i da nije jasno zašto je utakmica odigrana. Igrači su bili toliko blatnjavi da više nije bilo jasno ko za koji tim igra.

Nije uteha i ne sme da bude, ali kada se fudbaleri sa naših prostora sledeći put požale na teren, možda bi mogli da se prisete ove utakmice.

Tuga!